Over ons

Oprichter; Priscilla ohm

Ik geloof dat jij de kracht hebt om het beste uit jezelf te halen! Met professioneel en enthousiast maatwerk begeleid ik je naar het behalen van jouw doelen.

Mijn naam is Priscilla. Ik ben 10 jaar geleden begonnen met sporten. Naast fitness heb ik veel ervaring opgedaan in diverse sporten. Door bijvoorbeeld vechtsport heb ik veel zelfvertrouwen opgebouwd. Daarnaast heeft fitness mij geholpen om mijn doel verder te bereiken. Ik heb door fitness een positieve en energieke levensstijl ontwikkeld en wil dit nu overbrengen naar anderen. 

Ik heb er altijd van genoten om mensen te helpen met hun zelfontwikkeling. Daarnaast vind ik het bijzonder om te zien hoe mensen progressie boeken. 

Als personal trainer en coach motiveert het mij om verbeteringen te zien bij mijn cliënten, wanneer ze hun eigen ritme vinden en hun levensstijl verbeteren. 

Iedere verbetering is een stap in de goede richting!

Samen is sterker dan één!

Na je eerste intake zullen we samen gaan kijken naar je doelen en daarop gebasseerd gaan we kijken wat het beste bij jou past. 

NEE niet een standaard voedingschema die je zo van internet afhaald. Samen kijken we naar jou persoonlijke wensen en hier gaan we mee aan de slag.  

Wij weten ook dat het niet altijd makkelijk is en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Kan je niet altijd makkelijk het huis uit i.v.m bijvoorbeel; kinderen. Werk je veel en heb je niet altijd tijd om naar de afspraak te komen? Wij begrijpen het en bieden daarom personal training en/of adviesgesprekken aan huis aan of via Teams. 

Recensies

Keep In Touch